Італійська компанія «Ферпласт-Україна» побудує в Житомирі фабрику з виробництва товарів для тварин 30.03.2021

На території колишнього заводу у Житомирі італійська компанія “Ферпласт-Україна” побудує фабрику з виробництва товарів для тварин.

Будівництво виробничих приміщень та центрального офісу на вул. Промисловій планують розпочати вже у жовтні, зазначається, що необхідне обладнання вже придбано.

Сума інвестицій – 10 млн євро, а також впровадження технологій зі Словаччини та створення для житомирян 600 робочих місць.

Рішення щодо затвердження документації із землеустрою та надання права користування зазначеною земельною ділянкою прийнято 29 березня 2021 року під час шостої позачергової сесії Житомирської міської ради.

“Ми довіряємо надійності та працездатності українських працівників, хочемо впровадити тут також технологію роботи зі склом – виробництво акваріумів”, – розповів виконавчий директор “Ферпласт-Україна”.

Матеріали та сировину для виробництва підприємство закуповує в Україні. Спочатку товари для тварин виготовлятимуть з металу, деревини та пластику, пізніше хочуть впровадити технологію роботи зі склом (акваріуми).

Компанія «Ферпласт-Україна»  на українському ринку з 1999 року.

Ferplast – міжнародний лідер з виробництва товарів для домашніх тварин. За 50 років компанія пройшла шлях від виробництва першої клітки для птахів на північному сході Італії до провідного світового виробника. Ferplast  має свої торгові філії більше ніж в 80 країнах світу.

Поділитись
Подібні новини