Соціально відповідальний бізнес Житомира: кращі практики 04.08.2020

У сучасному світі соціально відповідальна діяльність бізнесу є загальноприйнятим правилом, якого дотримується значна кількість великих, середніх і навіть малих компаній по всьому світу. З огляду на надзвичайну суспільну та економічну користь, що містить у собі соціальна відповідальність бізнесу, питання її розвитку належать до сфери особливої уваги органів влади багатьох країн світу та провідних міжнародних організацій.

З метою популяризації соціально відповідального бізнесу Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, поширення кращих практик серед громади, просимо надати інформацію про соціальні ініціативи, що реалізовані упродовж останніх 5 років та приклади впровадження корпоративної соціальної відповідальності на ваших підприємствах    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqMfaVswa7GctaCvADYixF4PAgceT5IATNP11J44CIC6HCQw/viewform

Така інформація буде надрукована у збірнику «Соціально відповідальний бізнес Житомира», опублікована на Інвестиційному порталі Житомира https://investinzhytomyr.com/ та у медіа.

Впевнені, що ваші ініціативи стануть гарним прикладом для бізнесу міста та надихнуть підприємців ставати соціально відповідальними!

Просимо надати інформацію до 14.08.2020 року

Контактні особи у департаменті економічного розвитку Житомирської міської ради:

Марина Білоус, 0412 48 12 10,  bilous.marine@gmail.com

Антоніна Кутишенко, 0412 48 12 10,  a.s.kutyshenko@gmail.com

Поділитись
Подібні новини