В Житомирі відбувся показ одягу від місцевих виробників у рамках Business Fashion Day 10.09.2019

06 вересня, вперше в Житомирі, відбувся Zhytomyr Business Fashion Day, приурочений до святкування Дня підприємця. Захід був спрямований на популяризацію місцевих виробників одягу, взуття, аксесуарів та прикрас. Загалом, участь взяли 10 місцевих дизайнерів та VIP-гість – український відомий бренд «Savelyeva».

Формат заходу, розроблений департаментом економічного розвитку Житомирської міської ради, дозволив продемонструвати глядачам здобутки креативної економіки Житомира.

Перед початком показу подарунком для глядачів став майстер-клас від топ-стиліста компанії Kodi, лауреата Чемпіонатів Європи та світу в галузі б’юті-індустрії – Олени Глазкової. На очах сотні житомирян був створений сміливий та неординарний образ.

В цілому, було представлено 15 колекцій одягу, серед яких: повсякденний одяг, уніформа, дитячий одяг та шкільна форма, вишиванки та українське вбрання, прикраси з джинсу, одяг та взуття з коноплі, вечірні та весільні сукні. Все це розробка та пошив місцевих виробників, а саме: Marina Gin, OstWon, Hemps, Kachorovska atelier, Наталя Мельничук, Альона Шишкова, «Я – Українець», ByGabruk, салон «Людмила» та весільний салон «Панна».

Дизайнерка Світлана Савельєва представила ексклюзивну колекцію  NewEtno. Колекція виконана з використанням вінтажного килимового текстилю, що є трендом сучасної повсякденної моди.

У перервах показу для всіх відвідувачів лунали світові композиції у виконанні обдарованої молоді міста Житомира.

Співорганізатором заходу виступило агентство Prime Style event studio.

Ще однією особливістю стало проведення заходу просто неба. Модний подіум було встановлено на Європейській площі (вул. Михайлівська), що зробило показ абсолютно доступним для кожного бажаючого.

Місто – це люди. А маючи таку кількість талановитих та креативних людей, ми маємо всі можливості забезпечити процвітання економіки та підвищення рівня культури.

Поділитись
Подібні новини