Житомир готовий ділитися своєю продукцією з усім світом, і програма “Школа експорту” – це крок до досягнення наших спільних успіхів та розвитку Житомира 29.07.2023
Розпочалася програма “Школа експорту” для малих та середніх підприємців нашого чудового міста!
Агенція розвитку міста та Департамент економічного розвитку Житомирської міської ради разом з Фонд розвитку підприємництва, в рамках більш широкої програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП,
що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується GIZ GmbH – втілили у життя ініціативу, яка надає унікальну можливість місцевим підприємцям розширити свої горизонти та вийти на міжнародний ринок.
Програма “Школа експорту” спрямована на те, щоб покращити навички місцевих підприємців щодо зовнішньоекономічної діяльності, надати необхідні інструменти для успішного експорту товарів та послуг.
 
Учасники програми здобувають цінні знання від досвідчених менторів та експертів. Також у рамках програми будуть проводитися воркшопи з акцентом на особливості роботи з різними ринками та вирішення торгових викликів.
Для малого та середнього бізнесу, що розвивається в Житомирі, це гарна можливість побудувати взаємовигідні партнерства, збільшити обсяги продажів та вивести продажі свої товарів та послуг на нові ринки.
“Школа експорту” створена для того, щоб надати підприємцям міста Житомира крила та допомогти їм здійснити успішний прорив у світі міжнародного бізнесу.
Поділитись
Подібні новини