Дайджест грантів, пошук надійних бізнес-партнерів, покращення компетенції 17.04.2023

Онлайн-форуму «Business Start»

Якщо ви завжди мріяли про власний бізнес, але не знаєте, із чого почати, тоді запрошуємо долучитися до онлайн-форуму «Business Start», який відбудеться 20 квітня об 11:00 у межах програми «Фінансист». На форумі ви дізнаєтеся, як розпочати свій бізнес з нуля та зареєструвати діяльність, правильно сплачувати податки, зареєструвати рахунок та залучати додаткове фінансування тощо.

 

До 35 000 євро та стажування в Барселоні

Український фонд стартапів разом з головним офісом Glovo набирають команди для участі в програмі Glovo Ukraine Startup Lab. Найкращі команди матимуть змогу представити свій стартап та позмагатися за призи: стажування за кордоном та грошову винагороду. Участь у конкурсі можуть узяти стартапи, що працюють в індустріях mobility, logistics, food technology, fintech та lifestyle.

 

Серія тренінгів із розвитку підприємництва та бізнес-навичок

Зараз триває набір власників бізнесу на тренінги з розвитку підприємництва та бізнес-навичок. Навчальна програма спрямована на підвищення загальної підприємницької активності людей, які постраждали від війни. П’ятиденні інтенсиви пройдуть у восьми містах України.

 

Чатбот для сервісу «Єдине вікно для міжнародної торгівлі»

Держмитслужба запустила чатбот для сервісу «Єдине вікно для міжнародної торгівлі», за допомогою якого можна отримувати сповіщення про статус поданих митних декларацій та запитувати інформацію про залишок коштів на Єдиному казначейському рахунку.

 

Програма стажування в США для підприємців

Українські підприємці зможуть узяти участь у програмі професійного обміну UBL PIE, що допоможе отримати навички розробки інноваційних економічних, політичних і бізнес-рішень. Проєкт покриє всі витрати, пов’язані з міжнародними поїздками, візою, та основні витрати на проживання в США.

 

Поділитись
Подібні новини