25.01.2019
Оголошення

26 січня 2019 року відбудеться нагородження учасників Школи малого і середнього підприємництва, що проходила з 17 грудня 2018 року по 19 січня 2019 року.

Захід відбудеться об 11:00 за адресою: майдан Замковий, 5/8 (готель Reikartz).

Просимо поінформувати засоби масової інформації міста та забезпечити висвітлення даної події.

Школа малого і середнього підприємництва – це проект Фонду Василя Хмельницького K.Fund, що спрямований на сприяння розвитку власного бізнесу громадянами за рахунок надання якісних кваліфікованих знань та практичних ефективних навичок підприємцям з різним рівнем досвіду.

В рамках проекту “Забезпечення участі ветеранів АТО та вимушених переселенців у Школі малого та середнього підприємництва у м. Житомирі” особлива увага приділена навчанню учасників АТО та внутрішньо-переміщених осіб, які планують розпочати власну справу.

Для міста Житомира діяльність Школи малого і середнього підприємництва є надзвичайно важливим заходом в напрямку реалізації інноваційних ідей, збільшення кількості самозайнятих осіб, зростання кількості робочих місць, залученості різних груп населення до розвитку міста.

Проект “Забезпечення участі ветеранів АТО та вимушених переселенців у Школі малого та середнього підприємництва у м. Житомирі” відбувається за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” та Житомирської міської ради.

Організатор – департамент економічного розвитку міської ради. Партнери: Житомирський державний технологічний університет, Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради, Житомирський міський центр зайнятості.

Поділитись
Подібні новини