В Житомирі відбувся Business Ideas Fest 06.09.2019

До Дня підприємця в Житомирі пройшов Business Ideas Fest.

7 спікерів розповіли про свій досвід в започаткуванні власної справи. Злети та падіння, пошук ніши, борги, вибір партнерів, планування, любов до справи та бажаний успіх – це неповний перелік того, чим раді були поділитися молоді бізнесмени аби зарядити своїм прикладом.

Головною метою Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2019-2021 роки є створення умов для максимально повної реалізації потенціалу малого та середнього підприємництва в місті, забезпечення сталого розвитку, зайнятості населення, створення сприятливого інвестиційного клімату, стимулювання і підтримка експорту місцевих компаній на міжнародні ринки. Тому популяризація здійснення підприємницької діяльності у місті Житомирі є пріоритетом.

Спікерами стали підприємці, які зареєстровані та здійснюють господарську діяльність у місті Житомирі до 3-ох років:

Дзядевич Володимир – власник магазину та інтернет-магазину з продажу електроінструменту та витратних матеріалів.

Дунєв Сергій – інтернет-маркетолог, співвласник компанії SEO BUBEN.

Бесараб Вадим – власник «Чистий килим»: прання килимів в умовах професіонального цеху.

Мельниченко Сергій – власник Експерт Фуд Сервіс (т.м. Caffeggio, Otto Miracoli, Mama de More).

Горбатий Андрій – власник діджитал-агенцї Parohod.

Ольга Корзун – власниця кав’ярні-кондитерської “Теретенія”, цьогоріч відкрила другу кав’ярню.

Толстой Ігор – директор ІТ компанії “ІТLab Studio”. Напрямок діяльності : розробка web-ресурсів та інтернет – платформ.

Захід відвідало близько 35 студентів вищих навчальних закладів: Державного університету «Житомирська політехніка», Житомирського національного агроекологічного університету, Житомирського державного університету імені Івана Франка.

А для пошуку стартового капіталу на відкриття власної справи гості заходу отримали флаєри, з переліком донорських проектів та організацій, які надають підтримку.

Даний захід чудово продемонстрував, на конкретних прикладах, що Житомир – це місто, в якому можна легко реалізувати свої плани та потенціал.

Нагадаємо, що минулого року місто Житомир увійшов до трійки лідерів Regional Doing Business 2018 – найкомфортніші міста для ведення бізнесу.

 

Поділитись
Подібні новини