21 березня відбудеться інформаційний онлайн-захід «БАВАРІЯ – КРАЇНА ВИСТАВОК» 09.03.2023

21 березня Німецько-Українська промислово-торговельна палата,  за дорученням Міністерства економіки, земельного розвитку та енергетики Вільної землі Баварія та у співпраці з Messe München GmbH, інтереси якої представляє в Україні,  проводить інформаційний Баварсько-Український  онлайн-захід «Баварія – країна виставок».

Захід проходитиме 21 березня у Києві та Мюнхені паралельно з 9:30 до 11:00 у режимі онлайн за допомогою сервісу Zoom.

Мета заходу – ознайомити представників та керівників українських підприємств та організацій з можливостями участі у мюнхенських виставках.

Таке ознайомлення дасть змогу зробити ще один крок  до співпраці з європейською спільнотою, представить можливості презентації Ваших продуктів та послуг на платформі виставкового комплексу «Messe München», а відвідання виставок — це Ваш шанс для інформування про найновіші досягнення світових промислових лідерів. Ми впевнені, що цей захід сприятиме тіснішій  співпраці для зміцнення економіки обох наших країн, особливо у цей важкий для України час. Для українських учасників буде можливість ознайомитись з найпопулярнішими виставками Баварії, перспективними напрямками співпраці, дізнатися про можливості  пільгової участі  для українських експонентів, а також поставити питання та провести невеличкі консультації за напрямками, що цікавлять українських учасників. У фокусі нашого заходу — всесвітньо відомі виставки  BAU 2023, LASER World of PHOTONICS 2023, IAA Mobility 2023, IBA 2023, які пройдуть у Мюнхені і мають велике значення для відбудови інфраструктури та відновлення промисловості України. Запрошуємо Вас до участі у нашому заході.

Участь для українських підприємств  — безкоштовна, реєстрація —  за попередньо надісланими заявками. 

Просимо надіслати нам заповнену заявку до 14.03.2023 р на  info@ukraine.ahk.de

Після надсилання нам Вашої заявки та реєстрації Вас як учасника, Ви отримаєте інтернет-лінк для участі в онлайн-заході та – якщо Вас зацікавить такий формат — ми й надалі запрошуватимемо Вас на наші онлайн-заходи, які заплановані нами ще до кінця 2023 року.

To share
Similar news